You are here:

DODATNI PRIBOR

Boja
Boja
Kapacitet
Kapacitet
Kolekcija
Kolekcija
Cijena
Cijena - slider
115

Prikazuje se svih 12 rezultata

Prikazuje se svih 12 rezultata

Otkrijte sve dodatke koje trebate za što kvalitetnije korištenje termos posuda.
Putni pribor za jelo (žlica, vilica i nož) zaokružit će priču uz kupnju termos posude za hranu. Vrlo praktičan i sjajno dizajniran!
Putna torbica za termos bocu ili limenku osim što ih štiti, vrlo je praktičan dodatak ako vam nije zgodno nositi spremnik u ruci.
Među dodacima koje ćete pronaći su čepovi za termos boce, poklopci za višekratnu upotrebu limenki, slamčice od nehrđajućeg čelika sa četkicom za čišćenje i četke za boce.
Svi naši dodaci prodaju se pojedinačno.
Jeste li znali? Posebnost čepova tvrtke Les Artistes Paris je detalj Time’Up. Taj detalj služi kao pokazatelj trenutka punjenja vaše boce s tekućinom što ga čini posebnim.
Nudimo vam različite vrste čepova:
• čep od 100% nehrđajućeg čelika koji pruža elegantan i klasičan dojam, prikladan je za boce od 280 i 500 ml (referenca A-2255).
• Crni čep koji olakšava držanje boce jer onemogućava da vam boca klizi. Ovaj čep dolazi u dvije različite veličine, jedna veličina odgovara bocama od 280 ml i 500 ml (referenca A-1978), a druga veličina odgovara bocama od 750 ml (referenca A-1977).
• “Sportski čep” s novim načinom uživanja u pićima. Jednostavan pritisak na čep omogućava vam da ispijate napitak bez odvrtanja čepa pa možete piti brže. Čep odgovara bocama od 280 ml i 500 ml.
Naše četke olakšavaju vam održavanje čistoće vaše posude. Velika četka za pravilno čišćenje boca, limenki i posuda za hranu, te mala četka za temeljito čišćenje slamčica od nehrđajućeg čelika.
Također ćete pronaći slamčice kao pojedinačne dijelove kako biste s vremenom zamijenili one koje su ugrađene u termos limenke.