You are here:

NAČINI PLAĆANJA I DOSTAVA

NAČINI PLAĆANJA

Maloprodajna cijena proizvoda istaknuta na našoj internet stranici izražena je u eurima (€) s uračunatim PDV-om (25 %).

Kupac se obvezuje naručene proizvode s troškovima dostave platiti prodavatelju, trgovačkom društvu Hydra Life d.o.o., jednim od sljedećih načina plaćanja:

1.Plaćanje pouzećem (po primitku pošiljke)

Plaćanje pouzećem omogućuje kupcu da iznos narudžbe (iznos naručenih proizvoda uvećan za iznos poštarine)  plati dostavljaču prilikom same dostave na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini odnosno iznos nije moguće platiti kreditnom karticom.

2. Jednokratno plaćanje kreditnim karticama:

Naručene proizvode možete platiti online karticama jednokratno: MasterCard, Maestro, Visa, Diners, Visa Premium, Visa Inspire, UnionPay International, Maestro Plus.Plaćanje se vrši putem sustava CorvusPay.. Obročno plaćanje nije omogućeno. Razmjena osjetljivih podataka između sustava koji obavlja online plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem mreže koja je potpuno zaštićena od neautoriziranog pristupa. Osjetljivi podaci Vaše kreditne kartice dostavljaju se online izravno autorizacijskom centru. Hydralife.hr webshop ne pohranjuje podatke s Vaših kreditnih kartica.

3. Plaćanje virmanom/općom uplatnicom na bankovni račun tvrtke:

Nakon izvšene narudžbe primit ćete e-mail s potvrdom vaše narudžbe i informacijama o bankovnom računu tvrtke Hydra Life d.o.o.  Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili uplatom u poslovnici banke, pošte, Fine i sl.
Po zaprimljenoj uplati započeti ćemo s obradom Vaše narudžbe. Kako se datumi izrade narudžbe i zaprimanja uplate mogu razlikovati, moguće je pomicanje datuma isporuke.

Kada uplaćeni iznos bude vidljiv na bankovnom računu tvrtke, Vašu narudžbu predat ćemo dostavnoj službi za dostavu na adresu koju ste upisali. Ako ne izvršite uplatu ukupnog iznosa Vaše narudžbe u danom roku, Vašu narudžbu ćemo otkazati i neće Vam biti isporučena.

Račun R1 kupac je dužan zatražiti prilikom ispunjavanja narudžbe, te zbog zakonskih propisa naknadni zahtjevi za R1 računom neće biti uvaženi.

IBAN:
ERSTE&STEIERMÄRKISCHE BANK D.D. HR51 2402 0061 1011 9859 4

Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju
e-mail: info@hydralife.hr

Izjava o sigurnosti prilikom plaćanja bankovnim karticama

Visoki stupanj zaštite i trgovaca i kupaca. Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima.

Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke.

Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje.

Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unapređuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

http://ec.europa.eu/odr

DOSTAVA

Na sve narudžbe za kupnju robe iz e-trgovine hydralife.hr primjenjuju se sljedeći uvjeti.

DOSTUPNOST

Isporuka robe s ove internetske stranice ovisi o dostupnosti. Postoji mogućnost da nećemo u svakom trenutku imati uvid u stanje određenog artikla na zalihi. U tom slučaju, ponudit ćemo vam zamjenski artikl, obavijestit ćemo vas o mogućem roku isporuke ili ćemo osigurati povrat novca.

UGOVOR

Ugovor koji sklapaju Kupac i Prodavatelj jednokratan je ugovor o kupoprodaji koji je realiziran izvršenjem plaćanja od strane Kupca i isporukom robe od strane Prodavatelja. Kad naručite proizvod na hydralife.hr, poslat ćemo vam poruku e-pošte s potvrdom primitka vaše narudžbe i detaljima njezina sadržaja. Bilo koji proizvod(i) koji čine dio ove narudžbe, ali nisu isporučeni, ne čine dio ovog ugovora.

OPISI PROIZVODA

Nastojimo vam osigurati točnost svih detalja, opisa i cijena proizvoda koji se pojavljuju na internetskoj stranici. Ako su informacije o proizvodu netočne, uključujući cijene i promocije, prihvaćamo vaše pravo da odbijete narudžbu.

ISPORUKA

Informacije o troškovima i uvjetima isporuke bit će dostupne tijekom naplate narudžbe i bit će uključene u potvrdu primitka vaše narudžbe, poslanu e-poštom. Sve narudžbe bit će poslane u roku od jednog radnog dana od primitka uplate.                Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Isporuku obavlja treća strana, kurirska služba, pa nas kontaktirajte ukoliko vaša roba ne stigne u planiranom roku.

OŠTEĆENJA U TRANSPORTU

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Ukoliko nakon preuzimanja i otvaranja pošiljke primijetite nedostatke ili oštećenja, u najkraćem mogućem roku ih prijavite na info@hydralife.hr, a najkasnije u roku 24 sata od preuzimanja paketa.

U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ukoliko to nije moguće Kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod.

U slučaju da kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.

Cijena dostave na području Republike Hrvatske je 3,99 € sa uračunatim PDV-om.

Isporuku vršimo samo unutar RH.

Dostava se uobičajeno vrši u vremenu od 08:00-16:00/17:00. Vrijeme dostave nije moguće birati, s obzirom da ovisi o rasporedu dostavne službe za određeno dostavno područje.

ROKOVI SLANJA

U pravilu se zaprimljene narudžbe do 14 h obrađuju isti radni dan kako bi u većini slučajeva naručena roba isti dan bila predana dostavnoj službi. Narudžbe zaprimljene nakon 14h obrađuju se sljedeći radni dan (od ponedjeljka do petka) i kupcu (primatelju pošiljke) šalju u roku 24 sata. Izuzetak su akcijski i sezonski periodi kada, zbog povećanog broja narudžbi, priprema pošiljki može iznimno potrajati duže od 24 sata.

ŠTO AKO NISAM NA ADRESI DOSTAVE?

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća nama.

ŠTO AKO ODBIJEM PREUZIMANJE PAKETA?

U slučaju odbijanja preuzimanja uredno poslane narudžbe, možemo Vas teretiti za troškove odlazne i povratne dostave.

DOSTAVNA SLUŽBA NE VRŠI DOSTAVU U VAŠE MJESTO?

U slučaju da za pojedino mjesto (unutar RH) nije moguća isporuka dostavnom službom, dostava će biti izvršena suradnjom dostavne službe i Hrvatske pošte.