You are here:

UVJETI POSLOVANJA

OPĆI UVJETI I ODREDBE

Svako korištenje internetske stranice u vlasništvu Hydra Life d.o.o. podliježe ispod navedenim uvjetima korištenja. Dokumente, informacije i sadržaj s web stranice www.hydralife.hr zabranjeno je kopirati, osim za osobnu uporabu i druge nekomercijalne svrhe, uz obavezno poštivanje autorskih prava i drugih prava intelektualnog vlasništva (kao i svih ostalih pravnih ograničenja). Svako kopiranje, reprodukcija ili distribucija dokumenata, informacija i sadržaja s ove web stranice dopušteno je isključivo uz izričito odobrenje tvrtke Hydra Life d.o.o.

POLITIKA PRIVATNOSTI I OPĆI UVJETI trgovačkog društva Hydra Life d.o.o. iz Zagreba, Horvaćanska 77, OIB: 31286411045

Registracija: Trgovački sud u Zagrebu, iznos temeljnog kapitala društva: 2.500 EUR, uplaćen u cijelosti.

Poslovni račun: Erste&Steiermärkische Bank d.d., IBAN: HR5124020061101198594

Osnivač društva: Igor Grigorov

Kontakt e-mail: info@hydralife.hr

Hydralife.hr web stranicu dozvoljeno je koristiti za privatne svrhe bez ikakvih naknada za korištenje, poštivajući uvjete i pravila upotrebe. Korištenjem hydralife.hr web shopa (internetske prodavaonice) obvezujete se poštivati navedena pravila i uvjete.

ZAPRIMANJE NARUDŽBI

Roba se naručuje preko elektronskog obrasca. Web shop je uvijek otvoren za naručivanje i ne postoji radno vrijeme za narudžbe. Narudžbe se obrađuju radnim danom od 10.00 – 16.00 h. Kupac treba ispuniti ”Profil s osnovnim podacima” za naplatu i dostavu željenih proizvoda, te će elektronskom poštom biti obaviješten o izvršenoj narudžbi.

Kod proizvoda kojeg želite kupiti, kliknite “Dodaj u košaricu”. U košarici možete birati količine ili odustati od kupnje. Nakon što ste odabrali željene artikle, kliknite na košaricu i odaberite “Plaćanje”. Na stranici blagajne popunite vaše podatke, odaberite način dostave, potom metodu plaćanja i odaberite “Naručite”. Obavijest o uspješno izvršenoj kupnji stići će na Vašu e-mail adresu.
Hydra Life d.o.o. se obvezuje isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ukoliko Hydra Life d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat će kupca telefonski ili e-mailom. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

Za svako komercijalno korištenje sadržaja na www.hydralife.hr stranicama, morate nas prethodno kontaktirati na e-mail adresu info@hydralife.hr.

Obavijesti u smislu članka 57. Zakona o zaštiti potrošača:
Obavijest o detaljnim obilježjima robe koju kupac namjerava kupiti nalazi se uz svaki proizvod.
Prodavatelj je trgovačko društvo Hydra Life d.o.o. iz Zagreba, Horvaćanska 77,            OIB: 31286411045, info@hydralife.hr.

Informacije o maloprodajnoj cijeni robe nalaze se uz svaki proizvod, a informacije o troškovima prijevoza, dostave ili poštanskih usluga, odnosno o tome da ti troškovi mogu biti naplaćeni ako ne mogu biti razumno izračunati unaprijed, nalaze se opisani u rubrici „Plaćanje i dostava“.

Obavijesti o uvjetima plaćanja, uvjetima isporuke robe i vremenu isporuke robe nalaze se u rubrici „Plaćanje i dostava“.

Obavijesti o načinu rješavanja potrošačkih pritužbi od strane trgovca nalaze se u rubrici „Povrat i reklamacije“.
U rubrici „Povrat i reklamacije“ nalaze se sljedeće obavijesti i dodatna pojašnjenja vezana uz:

  • informacije o uvjetima, rokovima i postupku izvršavanja prava na jednostrani raskid ugovora, kao i o obrascu za jednostrani raskid ugovora sukladno članku 74. stavku 1. Zakona o zaštiti potrošača.
  • informacije o tome da je kupac dužan snositi troškove vraćanja robe u slučaju da iskoristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora iz članka 72. Zakona o zaštiti potrošača, odnosno o troškovima vraćanja robe u slučaju da kod ugovora sklopljenih na daljinu roba zbog svoje prirode ne može biti vraćena poštom na uobičajen način
  • informacije o tome da će, u slučaju da iskoristi svoje pravo na jednostrani raskid ugovora iz članka 72. Zakona o zaštiti potrošača, nakon što je postavio zahtjev u skladu sa člankom 64. ili člankom 70. Zakona o zaštiti potrošača, kupac biti dužan platiti trgovcu razumni dio cijene sukladno članku 77. stavku 7. Zakona o zaštiti potrošača
  • informacije o tome da se kupac ne može koristiti pravom na jednostrani raskid ugovora iz članka 72. Zakona o zaštiti potrošača u slučajevima u kojima je temeljem članka 79. Zakona o zaštiti potrošača to pravo isključeno, odnosno o pretpostavkama pod kojima potrošač gubi pravo na jednostrani raskid ugovora.

Prodavatelj odgovara za materijalne nedostatke robe u skladu s relevantnim pozitivnim propisima.

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA

Posebnom regulativom Europske unije, od 15. 2. 2016. diljem cijele EU sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme.

To znači da ukoliko naiđete na problem tijekom online kupnje unutar EU (neispravan proizvod, nemogućnost zamjene proizvoda itd.) svoj prigovor možete na brži i jednostavniji način riješiti.

Platformu mogu koristiti i potrošači i trgovci, a prigovor je moguće podnijeti na bilo kojem od 23 službena jezika EU.